
4 łyżki płatków owsianych (40 g)
łyżka syropu z agawy (15 g)
1/4 łyżeczki cynamonu
Na suchej patelni upraż płatki owsiane, aż delikatnie zrobią się brązowe.
Następnie zdejmij patelnie z ognia, dodaj cynamon, słodzik i szybko wymieszaj.
Odstaw płatki do przestygnięcia na 2-3 minuty, w tym czasie się skleją.
Granolę spożywaj z jogurtem lub napojem roślinnym, owocami oraz orzechami.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.