
2 pomidory (320 g)
cebula (50 g)
3 ząbki czosnku
1/2 papryki (110 g)
łyżka koncentratu pomidorowego (25 g)
łyżka oleju (10 g)
garść bazylii
puszka fasoli (240 g)
makaron spaghetti (150 g)
1 – 1,5 szklanki wrzątku (240-360 ml)
1/2 łyżeczki czosnku granulowanego
1/2 łyżeczki papryki wędzonej i papryki słodkiej
łyżeczka cukru lub innego słodzika (5 g)
sól, pieprz
Opcjonalnie: chili, papryka ostra
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.