
łyżka oleju (10 g)
mała cebula (50 g)
ząbek czosnku
mała marchew (60 g)
2 łyżeczki curry
1/2 łyżeczki imbiru mielonego
szczypta pieprzu cayenne
szklanka napoju sojowego (250 ml)
puszka ciecierzycy (240 g)
1/4 papryki (38 g)
2 łyżki masła orzechowego (40 g)
2 łyżki soku z cytryny
– Sok z cytryny możesz zastąpić kwaskiem cytrynowym z butelki.
– Napój sojowy można zastąpić innym napojem roślinnym.
– Wykorzystaj napój roślinny fortyfikowany wapniem.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.