
5 łyżek płatków owsianych (50 g)
3/4 szklanki napoju sojowego (180 ml)
1/2 łyżeczki cynamonu
płaska łyżeczka masła orzechowego (15 g)
małe jabłko (80 g)
łyżeczka syropu z agawy (8 g)
2 sztuki orzechów włoskich (8 g)
Zacznij gotować płatki owsiane, napój roślinny i połowę pokrojonego lub startego jabłka.
Gdy płatki zmiękną dodaj cynamon, masło orzechowe i mieszaj, aż masło orzechowe połączy się z owsianką.
Ugotowaną owsiankę wyłóż do miseczki dodaj resztę pokrojonego jabłka i pozostałe składniki.
Sprawdź do czego jeszcze możesz wykorzystać jabłka:
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.