
1/4 puszki fasoli (60 g)
3,5 łyżki płatków owsianych (35 g)
1/3 szklanki napoju sojowego (80 g)
1/4 łyżeczki proszku do pieczenia
łyżka oleju (10 g)
mały banan (80 g)
łyżka masła orzechowego (20 g)
łyżka syropu z agawy (15 g)
2-5 łyżek wody
Płatki owsiane, opłukaną fasolę, 1/2 banana, napój roślinny i proszek do pieczenia zmiksuj, aż uzyskasz gładką konsystencję.
Odstaw na 2-3 minuty, aby masa zgęstniała, a w międzyczasie pokrój resztę składników i dokładnie wymieszaj masło orzechowe z syropem i wodą (wodę dodawaj stopniowo, aż uzyskasz odpowiednią konsystencję).
Rozgrzej olej i smaż na nim małe naleśniki ok. 2 minut z jednej strony.
Na gotowe naleśniki nałóż dodatki i polej sosem.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.
Pyszne, szybkie, łatwe w zrobieniu. Idealne na śniadanie, do pracy, obiad czy kolację.