
puszka fasoli (240 g)
pęczek pietruszki (40 g)
łyżeczka majonezu (10 g)
ząbek czosnku (6 g)
sól, pieprz
Fasolę odsącz z zalewy i przepłucz.
Dodaj majonez, czosnek, pietruszkę, sól, pieprz i całość zmiksuj, aż uzyskasz gładką konsystencję.
Pasta sprawdzi się również jako dodatek do tortilli.
Bardzo dobrze smakuje podawana z:
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.