
kostka tofu wędzone (180 g)
łyżeczka syropu z agawy (8 g)
1/4 szklanki płatków owsianych (33 g)
łyżeczka oleju (5 g)
ząbek czosnku
łyżka koncentratu pomidorowego (25 g)
łyżeczka papryki wędzonej
łyżeczka oregano
sól, pieprz
– Zamiast płatków owsianych możesz wykorzystać ¼ szklanki (38 g) mąki pszennej, taka zmiana zmienia trochę ich strukturę, ale podnosi też ładunek glikemiczny potrawy.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.