
1/2 woreczka ryżu (50 g)
1/2 puszki ciecierzycy konserwowej (120 g)
mała cebula (50 g)
średni pomidor (200 g)
łyżeczka majonezu wegańskiego (10 g)
1/2 jogurtu sojowego (62,5 g)
1/2 łyżeczki curry w proszku
1/4 łyżeczki imbiru w proszku
1/4 łyżeczki kminku mielonego
1/2 pęczka szczypiorku (20 g)
– Zamiast szczypiorku możesz dodać pietruszkę lub koperek.
– Wykorzystaj jogurt roślinny fortyfikowany wapniem.
– Jeśli lubisz pikantne potrawy dodaj ostrą papryczkę.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.