
1/2 ogórka zielonego (długi 90 g)
4 rzodkiewki (60 g)
mała cebula (50 g)
łyżeczka musztardy (10 g)
łyżeczka oleju (5 g)
łyżeczka soku z cytryny
łyżka pietruszki
pieprz
W misce wymieszaj musztardę, oliwę, sok z cytryny, pieprz, aż powstanie sos.
Dodaj do sosu pokrojone warzywa, wymieszaj i posyp pietruszką.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.