
kostki tofu naturalnego (180 g)
łyżka oleju (10 g)
3 łyżki soku z cytryny
łyżeczka octu jabłkowego
1/4 łyżeczki czosnku granulowanego
1/2 łyżeczki soli (do 1,5 łyżeczki)
– Sok z cytryny można zastąpić wodą po ogórkach kiszonych.
– Jeśli lubisz bardziej słony posmak, dodaj więcej soli.
– Można wzbogacić smak tofu, dodając 2 łyżki płatków drożdżowych oraz łyżeczkę ziół, takich jak oregano, bazylia, koperek.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.