
1,5 łyżki oleju (15 g)
2 małe cebule (100 g)
kostka tofu naturalnego (180 g)
1/2 średniej papryki (75 g)
2 małe marchewki (120 g)
4 łyżki wody (60 g)
4 plastry ananasa z puszki (140 g)
1/4 puszki kukurydzy (55 g)
6 łyżek ketchupu łagodnego (90 g)
2 łyżki syropu z agawy (30 g)
4 łyżki octu jabłkowego (24 g)
1/4 łyżeczki imbiru mielonego
szczypta chili
– Ananasa możesz pominąć lub zastąpić go dodając brzoskwinie, mango lub pomarańcze.
– Tofu można zastąpić strączkami, ugotowaną kostką sojową, tempeh.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.