
Cebulę pokrój w piórka, jabłko w drobną kostkę, tofu możesz pokruszyć w ręce.
Następnie wrzuć na rozgrzany olej wraz z zielem angielskim, liściem laurowym i majerankiem.
Gdy cebula się zeszkli dodaj resztę przypraw wraz z sosem sojowym i smaż jeszcze przez 1 minutę.
Taką tofucznice możesz również zawinąć w tortillę z warzywami i zjeść na drugie śniadanie.
Sprawdź do czego jeszcze możesz wykorzystać jabłka:
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.
Pyszne, szybkie, łatwe w zrobieniu. Idealne na śniadanie, do pracy, obiad czy kolację.