
1/2 kostki tofu naturalnego (90 g)
4 łyżki słonecznika (40 g)
1/4 szklanki napoju sojowego (64g)
mała cebula (50 g)
4 łyżki soku z cytryny lub kwasek cytrynowy
szczypiorek, sól, pieprz
Nasiona słonecznika, tofu, napój sojowy, cytrynę miksuj ok. 30 sekund.
Dodaj posiekaną cebulkę, szczypiorek i dopraw solą, pieprzem.
Odstaw gzik do lodówki i w tym czasie ugotuj ziemniaki.
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.