
Do dużego garnka dodaj wodę, napój roślinny, pokrojone jabłka, słodzik, cynamon, sok z cytryny i gotuj ok. 10-15 minut, aż jabłka zaczną się rozpadać. W międzyczasie na suchej patelni możesz uprażyć orzechy.
Następnie dodaj tofu i zmiksuj zupę na krem.
Przelej ją na talerz i posyp orzechami.
Sprawdź do czego jeszcze możesz wykorzystać jabłka:
Z najnowszymi przepisami, artykułami i ofertami.
W ciągu kilku minut przyjdzie do Ciebie mail zawierający link, który należy kliknąć, aby potwierdzić subskrypcję .
Jeśli chcesz zrobić coś bardzo szybkiego i prostego, to musisz przetestować ten przepis.
Zupy jabłkowej wcześniej nie jadłam, zazwyczaj jak już jadłam zupy owocowe, to tylko z czereśniami lub wiśniami, dlatego musiałam ją przetestować.